Springbok Radio logo

Springbok Internet Radio

 

Radio op sy beste 

Luister op foon/tablet

Springbok App

Springbok Radio logo
  • Tuis

  • Radio skakels

  • Omroepers

  • Foto's

  • Omtrent ons

  • Blog

  •  

    © 2014 Springbok Internet Radio by Wilna

    SKAAPBOUD
    Geoets en Foto: Springbok Kombuis

    Bestandele:
    2½ - 3kg skaapboud
    sout en peper na smaak
    braaivleis spesery (opsioneel)
    fyn appelkooskonfyt (verdun met asyn)
    Vars knoffelhuisies

    Metode:
    Voorverhit die oond tot 100 grade Celsius.
    Vryf sout, peper en speserye oor boud buite.
    Smeer konfyt oor boud buite.  
    Druk gaatjies oral in met 'n mes in die vleis en druk heel knoffelhuisies in.
    Sit in oondpanmet deksel of sit foelie oor oondpan en laat op die stadige hitte deur die nag in oond. More oggend val die boud omtrent van die been af.  
    Heerlike Sondag ete of laat afkoel en sny in skyfies saam met slaai.