
Macaroni en Kaas met 'n twist
Getoets en foto : Springbok Kombuis
Bestanddele:
Gemengde pasta – skroef, skulp & elmboog – baie (500g)
Bacon (500 g)
Uie (3 groot uie)
Mushrooms (2 pakkies gesnipper)
Green pepper (1 groot in blokkies gesny)
Koffel (3 vol t)
Tamatie – so 6
Cheddar kaas (2 k)
sout en peper na smaak
Dun kaassous met 4 geklitste eiers in...... roer eers bietjie kaassous by die eiers en dan die mengsel by die res van die kaassous, sodat dit nie stukke gaar eier in kry nie
Metode:
Kook die pasta
Braai 1/3 van die bacon (gesnipper), uie, green pepper en al die knoffel tot dit net sag is.... meng met die kaassous.
Meng die mengsel met al die pasta
Voer ‘n bak uit met bacon – die kante en oralste
Gooi nou ‘n lagie pasta, lagie uie, lagie, bacon, lagie mushroomsl tot alles opgebruik is.
Sny al die tamaties in plat skywe en ranskik bo op
Strooi kaas oor
Bak by 180 grade C van onder af vir 40 minute
Rooster tot die kaas en tamatie borrel en mooi bruin word
Bedien met bacon on the side