Springbok Radio logo

Springbok Internet Radio

 

Radio op sy beste 

Luister op foon/tablet

Springbok App

Springbok Radio logo
  • Tuis

  • Radio skakels

  • Omroepers

  • Foto's

  • Omtrent ons

  • Blog

  •  

    © 2014 Springbok Internet Radio by Wilna

    Hoender & Sampioen Pasteie

    Getoets en Foto: Michelle Phol

     

    Gekoopte deeg effe uitgerol en in blokke van 12x12 cm gesny

     

    Fulsel:

    Gaar gemaakte hoender in stukkies gesny

    1 Uie gebraai saam met mushrooms.  Soveel jy wil insit.

    Room (of Melk of helfde helfde)

    Bietjie meel en stukkie botter (om witsous te maak)

    Sout, Peper en Aromat

     

    Metode:

    Ontbeen hoender en sny in stukkies. 

    Braai uie en mushrooms en gooi hoender by.

    Maak roomsous van room en meel en gooi by hoender vulsel.     

    Laat vulsels heeltemal afkoel en skep dan op deegblokkies.

    Sit boonste deeg lagie op en druk die kante goed toe met 'n vurk.

    Bak by 200°C vir ongeveer 25-30 min tot mooi bruin.

     

    Nota - vries wonderlik rou en kan van gevries af in die oond gebak word by 200°C vir 'n halfuur.

    Groot geheim die vulsel moet koud wees as jy dit op die deeg skep!