Springbok Radio logo

Springbok Internet Radio

 

Radio op sy beste 

Luister op foon/tablet

Springbok App

Springbok Radio logo
  • Tuis

  • Radio skakels

  • Omroepers

  • Foto's

  • Omtrent ons

  • Blog

  •  

    © 2014 Springbok Internet Radio by Wilna

    Chutney-Mayonaise Hoender Gereg.

    Getoets en Foto: Adri Steenkamp

     

    Bestanddele:

    8 stukkies skoongemaakte hoender porsies.

    Ek gebruik aromat en hoender speserye om dit te spice.

     

    Vir die Sous:

    1 koppie chutney,

    1 koppie mayonaise,

    1 pak bruin uiesop,

     

    Metode:

    Meng als saam,gooi n halwe koppie water in die sous.

    Meng goed jy kan n klein bietjie meer water byvoeg.

    Gooi sous oor die gespeseryde hoender.

    Maak toe met foelie en bak op 180° grade vir 45 min.

    Haal foelie af en bak tot mooi bruin.

    Sous is heerlik saam met rys, mens kan varktjops ook gebruik,

    Bedien met slaaitjie..

    Is heerlik..